Saudi avtalet

Ser ut att vara kalabalik angående Saudi avtalet just nu. Det avtalet kommer förlängas. Jag förstår inte varför dom låtsas diskutera det, är inte alla involverade i diskussionerna insatta i att Wallenberg vill ha det avtalet.

Ett vapenavtal med Saudi Arabien som är bland de sämsta på mänskliga rättigheter, vilket jag skrivit om i rapporten som inledde denna blogg. Största delen av finansieringen till Daesh (ISIS) kommer från/går via just Saudi Arabien. Genom detta hjälper vi indirekt till att finansiera Daesh. De kanske rentav använder våra svensktillverkade vapen?

Det är inte Löfven som vill ha detta, det är Wallenberg och det hade inte spelat någon roll vem vi hade haft som statsminister.

Wallenbergs tidigare påtryckningar om Saudi avtalet rapporterat i Aftonbladet , SVD och SR .

Ska vi verkligen samarbeta med en totalitär regim som piskar regimkritiker, hugger händerna av tjuvar, inte låter sina kvinnor gå någonstans utan tillstånd och hugger huvudet av folk på gatan. Den stat som står för den största delen av finansieringen till Daesh.

Medan vi har detta samarbete menar vi att bomba sönder Afghanistan, Irak, Syrien och Libyen var rättfärdigat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s