Lägesrapport

När USA invaderar, mördar tusentals civila och bombar sönder ett land är det att stabilisera. När någon gör motstånd är det att destabilisera.

När Israel bombar sönder sina fångar i Gaza, bombar FN skolor, skjuter och torterar barn, sprutar avloppsvatten över arabiska bostadsområden i Israel, vräker och tar över hela bostadsområden, så är det självförsvar.

Massmedia bildar allmänhetens världsuppfattning och åsikter. Massmedia har blivit mest ett annonsblad, där högstbjudande får in sin historia på löpsedlarna. Bankerna skapar pengar ur luft mot ränta, dessa går till att skapa bubblor i bostadsmarknaden samt på börsen. 97% av alla pengar är deras valuta, deras skulder på svenska kronor. När de helt fasat ut kontanter är det 100% deras valuta och de kan helt frånkoppla sig riksbanken. Dessa två mäktigaste organen i samhället känner inget samhällsansvar, de som alla andra bolag bryr sig huvudsakligen om närmaste kvartalsrapport, lönelyft samt bonusar till sigsjälva.

Läkemedelsverket finansieras av läkemedelsindustrin, tjänstemännen på socialstyrelsen har kopplingar till industrin. HPV vaccin ges till våra flickor i skolorna, det har ingen bevisad positiv effekt men mängder av allvarliga biverkningar har rapporterats. Dödsfall, förlamningar, stroke m.m. Läckta dokument från Glaxo Smith Kline som gör Infantrix, som ges till alla barn i Sverige visar att de mörkar de allra flesta biverkningarna av vaccinet. Varumärket riskerar ju att skadas ifall de berättar det. I media körs massiv skrämselpropaganda, alla som ifrågasätter vaccin dumförklaras och trackasseras.

När TTIP går igenom är det officiellt ingen demokrati längre. Då är det helt och hållet de globala storföretagen som styr.

BRICS, AIIB och NDB kommer öppnas runt årsskiftet. Dollarn och USAs kontroll över världsekonomin är allvarligt hotad. Ryssland och Kina kommer sluta använda sig av dollar, vilket ser ut att bli dråpslaget för petrodollarsystemet. USA och EU för ekonomisk krigsföring mot Ryssland i ett försök att stoppa detta. Sanktioner och manipulation av Rysslands kreditvärdighet, var till en början ett hårt slag mot Rubeln, men det har nu stabiliserats. Strategin fungerade inte och kommer slå hårdast mot EU, något många EU länder varnat för och utökade sanktioner av EU kommer inte gå igenom.

I Ukraina utfördes en statskupp då presidenten inte frivilligt gick med på att stötta sig mot USA och EU. En nazistregim tillsattes, förföljelse av rysktalande i Ukraina samt hetsande mot Ryssland påbörjades. Allt detta är såklart Putins fel. Minsk avtalen har ständigt brytits av Kiev regimen, något som tydligt framgår i reportage, trots att reportrarna vägrar erkänna det. OSCE rapporterar om det, men det är såklart inget massmedia rapporterar om. NATO säger att Ryssland strider i östra Ukraina, det förnekas av Putin, OSCE, tysk samt fransk underättelsetjänst och ibland även av Ukrainsk militär. USA har länge skickat vapen till Ukraina, men nu gör de det officiellt. Amerikansk militär har landat i Ukraina. USAs lydstater skjuter till pengar till Kiev-regimen, så även Sverige.

Med start 25:e maj är det NATO övning längst Ryska gränsen från Barents hav i norr till Svarta havet i söder. Sverige deltar med världens största internationella militära flygövning, från treriksröset ned till Umeå, en tredjedel av Sveriges yta. USA kommer trigga igång ett storkrig mot Ryssland, utspelat i Europa om inte EU stoppar det. USAs krig om fortsatt världsherravälde utspelat i Europa är precis vad de planerat, något Carl Bildt gått ut i media med, ”Storkrig i Europa 2015”. Vid ett storkrig kommer många läskiga vapen komma ut från skuggorna. USA har tillexempel jobbat med att militärisera vädret. Med start 25:e maj är vi närmare tredje världskriget än vi var vid Kuba krisen.

USA förbereder sig även för oroligheter på hemmaplan. Amerikanerna börjar vakna upp till vad som egentligen händer. Som jag skrev i föregående inlägg har USAs regering inte sin egna befolknings bästa i åtanke. Redan nu skjuter polisen för att döda, skjut först fråga sen, tre obeväpnade människor per dag dödas av skjutglada poliser som vet att de kommer undan med det. Amerikanska polisen militäriseras, de försöker stoppa ammunition försäljning till befolkningen, de bygger stora koncentrationsläger och håller stora övningar för att stävja upplopp.

Avslutar med några ljusglimtar, solen skiner och våren är här. Sverige har ansökt om att vara en av grundarna till AIIB, något iofs. de flesta stater öppnat för, förutom USA och Japan som sagt blankt nej. Men framtiden är onekligen österut.

Islands regering har beställt en utredning över det monetära systemet som kommit fram till att banker måste fråntas rätten att skapa pengar. En bankreform på Island ser ut att utformas. Island som enda land under finanskrisen lät bankerna som skapat krisen gå omkull och banktjänstemännen dömdes till fängelse. Att de tar första steget med en bankreform känns naturligt.

Grekland är väldigt motvilliga till att betala tillbaka de nödlån som tidigare påtvingats, med all rätt. Även de planerar för en bankreform samt utträde ur EMU. De har även startat en dialog med Ryssland och kommer motsätta sig ytterligare santioner från EU.

Merkel ser ut att vackla något gällande Washingtons hårda linje mot Ryssland, vi får hoppas de börjar inse att USA försöker starta krig, att EU slutar lyda och lyssna på USA. Vi får verkligen hoppas de inte lyckas eskalera detta ytterligare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s