Hyckleri

Just nu guppar en stor flyktingvåg runt på medelhavet. Små drunknade barn spolas upp på Europas stränder. Bilder på detta cirkulerar på sociala medier och i tv. Vissa gråter förtvivlat över dessa bilder medan andra är förbannade över att det kommer fler flyktingar. Gemensamt är att ingen diskuterar vad som orsakat detta. Det ska vi inte prata om. Men vad orsakar då dessa flyktingvågor?

Att USA och Nato bombar länder i Mellanöstern och Afrika tillbaka till stenåldern är betraktat som en naturlag, det är bara så det är och så det måste vara. Som gravitationen och att solen går upp varje morgon. Det finns ingen anledning att diskutera. Flyktingvågorna diskuteras dock.

Afghanistan – Sönderbombat efter att några saudier påståtts ha flygit in i WTC. Detta skedde utan FN stöd. Bygget av en rysk gasledning genom landet stoppades. Ligger i ett resursrikt område, för USA ett geopolitiskt viktigt land som de fortfarande försvarar med militär. Sverige hjälper till att med militärmakt vakta USAs intressen i landet.

Irak – Saddam stöttades av USA i sitt krig mot Iran. Trots attacker mot landets kurdiska befolkning hade han USAs stöd. Det var först när han slutade acceptera dollar för landets olja som han började utmålas som djävulen. Deras centralbank var inte heller kopplad till BIS eller federal reserve. Massiv propaganda kampanj i massmedia för att demonisera honom inför invasionen. Vad som fick honom mördad och hans land sönderbombat var att han slutade sälja landets olja mot dollar. Läs petrodollarsystemet. Detta hade inte FN stöd.

Libyen – Lovordades av FN för dess skydd av mänskliga, sociala och politiska rättigheter, sociala förmåner, samt jämställdhet. FN och andra organisationer lovordade Libyen för dess höga levnadsstandard, ekonomi, utbildning och sjukvård. Centralbanken var statlig och utfärdade räntefria lån utöver alla statliga bidrag vid exempelvis giftemål. Libyen praktiserade direktdemokrati. De hade en av världens största guldreserver. Gaddafi slutade sälja landets olja mot dollar och försökte få hela OPEC att följa Libyens exempel. Han ville ena Afrika under samma guldbackade valuta, gulddinar. Gaddafi demoniserades i massiva propagandakampanjer. Den såkallade vårrevolutionen var en väpnad statskupp utförd av rebeller med al-qaida kopplingar. Redan innan de tagit kontroll över landet införde de en centralbank kopplad till BIS och federal reserve. Nato började bomba landet av humanitära skäl, för att enligt dem djävulen Gaddafi mördade sin egna befolkning. Han slogs mot al-qaida rebeller backade av USA. Sverige deltog med Gripen plan. Delta i bombningarna var planen, men ändrades sedan till spionuppdrag, leta mål för Nato bombardemang. Nu är landet en ruin i kaos, men oljan säljs i dollar, centralbanken är inte längre statlig och de massiva guldreserverna finns nu i USA.

Syrien – Samarbetspartner med Ryssland. Det går en pipeline med naturgas från Iran genom Syrien till medelhavet. De har slutat sälja olja mot dollar och förberedde att hoppa av federal reserves ponzi bedrägeri och införa en valuta backad av guld. Sedan kom den såkallade vårrevolutionen. Av USA backade al-qaida/IS rebeller började strida mot militären. Assad demoniserades i massiva propagandakampanjer. Vad som föranledde Nato interventionen var påstådda kemikalie attacker mot civilbefolkning. Något som FN erkänner som fejkat, nyhetsinslag om detta har bevisats vara iscensatta med skådespelare m.m. De lyckades inte störta Assad. Nu är ISIS inne och härjar i Syrien.

När IS diskuteras i media så diskuteras aldrig deras uppkomst och finansiering, när detta ämne börjar petas vid så byts ämnet. IS har tränats av CIA och Mossad, Nato nationen Turkiet köper största delen av deras stulna olja och Nato helikoptrar ses släppa proviant från helikoptrar. Ingenting görs åt rekryteringen av vilsna muslimska ungdomar runt om i världen, rekryteringsvideor tillåts spridas över sociala medier, kända IS krigare får inte ens sina västerländska bankkonton frysta. USA påstår att de bombar IS, med världens största krigsmakt över sig lyckas de fortsätta expandera. Israel bombar Syriska armèn och hjälper därmed ISIS. ISIS soldater vårdas i Israel för att sedan återvända till Syrien när de återhämtat sig. ISIS används av USA/Nato och dess allierade för att störta Assad, ta kontroll över naturresurserna, ösa in dollar och skulder samt tillsätta någon som går Washingtons ärenden.

Ukraina – (förklarat här) Den av USA tillsatta och backade Kiev regimen mördar sin egna befolkning i östra Ukraina, vilket skapar flyktingvågor. De allra flesta tas emot av Ryssland.

Flyktingvågen vi nu ser har hela tiden varit väntad, folk vill inte sitta stilla i ruiner och invänta döden med odjuren IS i hasorna. Inte ett kritiskt ord mot orsaken till detta från våra etablerade politiska partier, inte ens från vänsterpartiet. EU och Sverige stödjer USAs försvar av petrodollarsystemet genom våld. Vi sprider propaganda till vår egna befolkning och vi ljuger för oss själva. Vi stödjer total förstörelse av länder som inte lyder under Washington. Vi stödjer att dessa flyktingvågor skapas och vi stödjer att barn drunknar i medelhavet. Allt är symptom av USAs utrikespolitik.

BODRUM'DAN AVRUPA ULKELERINE KACAK GECME HAYALI ILE BINDIKLERI BOTLA YUNAN ADALARINA GITMEK ISTEYEN KACAKLARIN CESETLERI KIYIYA VURDU. GUVENLIK GUCLERI CESETLERI SAHILDEN ALARAK MORGA GOTURDU. (FOTOGRAF:YASAR ANTER/BODRUM-DHA)
Detta är Aylan al-Kurdi 3år. Han och hans familj flydde Kobane mot Kos när deras båt kapsejsade. Han spolades upp på stranden i Bodrum, Turkiet.

30 reaktioner på ”Hyckleri

 1. Det finns andra lika stora tragedier som tyvärr inte har kommit till realtidskamerornas blickfång, det är hemskt med den här lilla pojken och tårarna rinner här, men katastrofen är så oerhört stor…

  Gilla

   1. Helt rätt och vad skulle Rysslands militärbudget inte kunna göra? Eller Kinas.. eller Nordkoreas… eller… varför bara USA?

    Gilla

 2. Intressanta hypoteser. Har du någon officiell källa på när FN erkänner att de gjort ett skådespel angående kemikalie-attacker? Om de erkänner att det är fejkat borde det finnas på deras hemsida, men jag hittar det inte där.

  Gilla

 3. Till följs av sanktionerna mot Saddam Hussein så dog ca 500000 barn under 5 år och Nato använder pansarbrytande ammunition som är radioaktiv och som ligger kvar och förgiftar men inte ett ljud om detta så JA det är ett stort hyckleri

  Liked by 1 person

  1. Samma sak händer nu i Venezuela, sanktioner och blockad. Matbrist. Sedan sägs det ”Ser ni hur dåligt socialism är!” USAs sanktioner och blockader som hela världen måste följa skapar detta, inte socialism eller onda diktaturer. Urtjänat uranium i ammunitionen känner jag till, fortfarande stort antal barn som föds missbildade till följd av det.

   Gilla

 4. Helt rätt på samtliga punkter. USA kommer att dra ner hela världen i avgrunden om vi inte stoppar dem. USA skulle kunna ställas på knä på ett ögonblick om hela världen bestämde sig för att enas mot hegemonin. Men tyvärr har de det största trumfkortet, massmedia, fullständigt under kontroll.

  Liked by 2 people

  1. Precis. Ryssland och Kina är på god väg, slutat använda dollar, säljer av sina dollartillgångar och US treasuries. Kommer vid årsskiftet ta hela det alternativa ekonomiska systemet i bruk. Eget alternativ till IMF, BIS, reservvaluta, börs m.m. Det är den verkliga anledningen till att Ryssland och Putin demoniseras i massmedia och Nato bygger upp vid ryska gränsen.

   Liked by 1 person

   1. Med en dåres envishet är jag in i märgen övertygad om att så länge som det finns Liv i Oss av vanligt folk = väsentligt fler än 90 % av medborgarna i världens länder – så finns det hopp om en annorlunda ekonomisk framtid.

    Gilla

 5. Till er som tror att det blir bättre om USA sker ner på deras militärbudget: För varje ubåt som bl.a. Ryssland har så måste minst två fartyg/ubåtar bevaka/följa denna. Speciellt om denna besitter kärnvapen. Jag kommer inte ihåg vart jag läste detta men oavsett fallet. Vill ni verkligen att en kommunist stat skall få köra runt med sina ubåtar, som kan ha kärnvapen, som kan konvertera städer till aska? Ryssland har tänkt bygga 14 (!) nya ubåtar : ‘Ubåten är bestyckad med 16 stycken interkontinentala Bulava-missiler. Missilerna uppges kunna bära med sig kärnvapenspetsar på mellan 100 och 150 kiloton vardera – vilket kan jämföras med Hiroshima-bomben som låg på 13 kiloton.’ Alltså EN missil är 8-11 gånger starkare än Hiroshima bomben, hur tror du en sådan skulle påverka ett lands befolkningen om den t.ex. släpptes över Paris eller New York? Ryssland kommer alltså ha 14 sådana båtar med 16 missiler (bara utav den typen) vardera. Det blir 224 missiler, det är många städer det! Tror ni verkligen att Europa skulle stå kvar om dom släpptes? Varje huvudstad, varje stad över en miljon invånare, borta och reducerad till aska! Nu pratar vi alltså bara om Rysslands ubåtsflotta. Lycka till med eran ‘humanitära stormakt’!

  Jag hoppas ni förstår hur farliga dessa missiler är! Dessa flyger inte lika långsamt som ett flygplan. Jag har försökt att hitta hastigheten på dessa monster men inte med så mycket resultat. Andra missiler kan dock färdas i en hastighet som ligger runt 24.140km/h (Minuteman-III). Det är alltså runt 6.7km/s, om jag har räknat rätt. Om dessa ubåtar ligger vid kanten på internationellt vatten och utan att dom hålls under uppsikt så kan USAs försvar inte göra mycket under den tid som dessa flyger ifrån punkt a till punkt b. Även om Minuteman-III är en landbaserad medan Bulava kan finnas på en ubåt så är dom skapad för förstörelse.

  Så ni skall vara glada att vi har USA som skyddar våra arslen! Sedan kan man tycka vad man vill om deras historia eller hur dom petar i mellanöstern!

  Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16051888.ab

  Gilla

  1. Det du menar är att samtliga ubåtar i världen måste ha två skepp från motsvarande sida som följer den? Om så inte är fallet kommer denna ubåt fyra av kärnvapen runtom i världen? Eller du menar att ryska ubåtar måste följas, annars kommer de fyra av kärnvapen runtom i världen? Varför skulle de göra det? Sovjetunionen har inget med dagens Ryssland att göra. De är omringade av Nato vars militärbudget rejält överstiger resten av världens tillsammans. De måste självklart svara på Natos militära upprustning, speciellt då de står och stampar längst ryska gränsen med färdiga anfallsplaner på bordet. USA är de enda som någonsin tagit till kärnvapen och visat att de är kapabla till sådana horribla tilltag. Kärnvapen måste bort och militär nedrustas gemensamt i världen. Smälter vi de band vi fryst mot Ryssland och åter öppnar en dialog, tar ett stort kliv bort från Nato har vi absolut inget att frukta från Ryssland. Vi måste sluta med detta galna krigshetsande.

   Liked by 1 person

   1. Utav vad jag har hört/läst så väljer USA att göra det just nu. Men, som sagt har jag ingen källa till detta på rak arm.

    Sovjet? Ryssland känns fortfarande kommunistisk. Det förändras inte oavsett vilken flagga, namn eller ledning som styr landet. Kommunismen måste bort ifrån landet, även i Sverige, genom att folk vill det. Det måste vara ett val som befolkningen gör. Växer man upp/uppfostras man under en viss mentalitet där man inte anser att kommunismen är negativt, kolla bara på hur svenskar påpekar att dom är kommunister utan att tycka det är negativt, så kommer inget att ändras.

    USA dom enda som har använt kärnvapen? I krig kan jag kanske hålla med om men många länder har provat dessa hemska vapen, lyckligtvis inte på levande mål (om man inte tar med liven i naturen).

    ”Kärnvapen måste bort och militär nedrustas gemensamt i världen.”
    Det kan jag inte hålla med om! Utveckling behövs och en stor del kommer utav militärens/försvars behov utav hårdvara. Sedan kan man tycka vad man vill om dessa vapen, militären i sig osv men det ändrar inte något. Det dära att ta bort militären är bara hippie snack. Dagen då vi inte behöver polis, låta dörren stå vid öppen/olåst på nätterna osv. Då kanske man kan ta bort militären, och en sådan värld vill jag inte leva i! Förutom att vad skall alla arbetslösa syssla med om all militär nedmonteras? Förutom militär personal så kommer även andra grupper att påverkas. Hur många är inte anställda idag på ett eller annat sätt som är knutna till något försvar? Utveckling, forskning osv. Du har en större chans att nedmontera världens religioner än detta. Med det sagt, behövs det slösas något så otroligt på försvar? Nej, naturligtvis inte.

    ”Smälter vi de band vi fryst mot Ryssland och åter öppnar en dialog, tar ett stort kliv bort från Nato har vi absolut inget att frukta från Ryssland.”
    Frukta skall man alltid göra, speciellt ifrån länder med avesvärt annorlunda kulturer och/eller ideologier. Dock håller jag med om att all utfrysning skall upphöra. Man kommer inte fram till lösningar om man vänder ryggen till.

    Gilla

   2. Känns som Ryssland är kommunistiskt, likt SD politikern i Sala som varit i media senaste tiden ”Varför behöver jag en källa, det är ju en känsla jag har, att det är så” Ryssland är lika kapitalistiskt som USA, Sverige och Kina. Du pratar om arbetslösa om vi slutar bomba ihjäl varandra. Tror du inte det finns andra lösningar för dessa människors sysselsättning än att skapa bomber, döda oskyldiga och dö i strid. Åka ut i plundringskrig och låtsas att det är för världens bästa. Har vi verkligen ett system där detta måste fortgå, växa och eskalera är det dags att ändra system. Du tycker det är bra att stater har kapacitet att förgöra planeten vi bor på, och tycker det är fel att sluta upprustnings hysterin? Vad vore bäst, att nästa världskrig utkämpas med tusentals kärnvapenspetsar eller med pilbågar? Det bästa vore såklart om i detta fall Putin och Obama gör upp i boxningsringen. Du vill alltså inte leva i en värld utan våld, krig och död? Hemskt. Men vill man inte bomba sönder vårt hem jorden så är man en hippie, det mest hemska man kan vara. Kramas, stoppa blommor i gevärspipor, röka lite gräs, skriva lite dikter, FY! Gällande Rysslands ubåtar. Nato har en seriös plan på bordet om ett blixtanfall med kärnvapen, där de tror sig kunna slå ut Rysslands alla möjligheter till att svara. Det vore fullkomligt galet och det är bra av Ryssland att öppet berätta om sina kärnvapenubåtar som ligger på havsbottnar. Tydligt markera att något sådant inte skulle lyckas. Vi är allierade med USA och får genom massmedia endast veta saker som får oss att framstå som goda och våra utvalda fiender som onda.

    Liked by 1 person

 6. Världens 15 största försvarsbudgetar. Topp 15 listan år 2013 ser ut enligt följande:

  USA 600,4 miljarder dollar
  Kina, 112,2 miljarder dollar
  Ryssland, 68,2 miljarder dollar
  Saudiarabien, 59,6 miljarder dollar
  Storbritannien, 57,0 miljarder dollar
  Frankrike, 52,4 miljarder dollar
  Japan, 51,0 miljarder dollar
  Tyskland, 44,2 miljarder dollar
  Indien, 36,3 miljarder dollar
  Brasilien, 34,7 miljarder dollar
  Sydkorea, 31,8 miljarder dollar
  Australien, 26,0 miljarder dollar
  Italien, 25,2 miljarder dollar
  Israel, 18,2 miljarder dollar
  Iran, 17,7 miljarder dollar
  Totalt 1234,9 miljarder dollar eller ungefär 8644 miljarder kronor.
  Sveriges försvarsbudget utgör ungefär en hundradel av USA:s

  Liked by 1 person

   1. Här kommer en hemsk hippietanke Richard. Vad sägs om att vi lägger dessa pengar på att ta hand om varandra istället för att döda varandra? Världen backar gemensamt på denna upprustning och lägger dessa pengar på sina medborgare. Fler anställda i vård, skola och omsorg t.ex. I USA är mängder av människor hemlösa, lever under fattigdomsgränsen, har inte råd med vård, måste ha tre jobb för att överleva m.m medan de hellre prioriterar att plundra och mörda runtom i världen. Jag tycker detta är skevt, men jag kanske är en galen hippie? Det kanske är bra och rätt?

    Gilla

 7. När vi tittar i historieböcker om hundra år kommer vi läsa att USAs imperie föll i och med 11/9. USA är på väg ner och i och med Irakinvasionen har de låst sig och vi kan inte räkna med att de gör nåt mot is. Inte så att de kanske inte skulle vilja det, med talibanerna visade de ju att det man varit med och byggt upp kan man rasera gen när det blir obekvämt. Det vi får hoppas på är ny teknologi sommar så bra att inte alla lobbyister världen över kan mota den och våra energikällor till hundra procent blir förnyelsebara och oljans makt försvinner över världen. Magnettåget, teslor och solceller är vår globala räddning… Hoppas jag

  Gilla

  1. Så där gör USA världen en tjänst, mördar folk? Ja, 30miljoner människors död är USA ansvariga för efter slutet på andra världskriget. Problemet där är att överbefolkning är en myt. Hela jordens befolkning skulle få plats på Nya Zeeland och det skulle då ändå vara mindre tätbefolkat än Manhattan. Hur mycket av jordens yta utgör Nya Zeeland? Så skulle man kunna producera mat på övriga 148.500.000 kvadratkilometer av jordens landmassa. Det finns nog för alla behov men inte för någons girighet.

   Liked by 1 person

  2. Skulle jordens befolkning spridas ut jämnt över jordens landmassa skulle det bli samma befolkningstäthet som Arboga kommun, Skara kommun och Motala kommun, ca 43 personer/kvadratkilometer. Stockholm kommun har en befolkningstäthet på 4901 personer/kvadratkilometer. Krävs inte stor bit mark för att kunna odla till sitt eget näringsbehov.

   Liked by 1 person

  1. De flesta vet inte ens vilket håll mecca är, de ber åt olika håll samtidigt. IS soldater bär US army tatueringar och davidsstjärnor. En fransk journalist kidnappad av IS sa att ingen hade en quoran med sig. Självklart är muslimska ungdomar vilseledda ifall de tror att de bekämpar USA och Israel.

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s